Kijk eens op de kaart

In het coronatijdperk is het niet altijd mogelijk verschillende klasbubbels bijeen te brengen. Daarom bedachten we een voorstelling die we simpelweg vooraan in de klas kunnen brengen! We gaan op zoek naar de schat, beleven onderweg de zotste muzikale avonturen en ontmoeten vreemde schepsels zoals sprekende katten, miauwende pianisten, krokodillen die suikerklontjes lusten en soldaten die met bloemetjes schieten.

TINEKE VAN INGELGEM

Artistieke & zakelijke leiding & operazangeres

Tineke is sopraan en heeft een bloeiende operacarrière in België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Italië. Ze reist graag voor haar beroep, maar – aangezien er geen operahuizen bestaan onder wuivende palmbomen op parelwitte zandstranden – nog liever voor haar plezier. Ze droomt ervan om in Nieuw-Zeeland kiwi’s te gaan eten (het fruit, niet de vogel) en verplaatst zich het liefst met een cruiseschip.

JENS PLATTEAU

Regisseur & Acteur

Jens studeert theater, speelt theater, doceert theater, regisseert theater en ademt theater. En voor Opera Caramba! zelfs muziektheater. Zijn meest memorabele reizen waren tochten door Kirgistan en Lapland, waar hij respectievelijk modderstromen en peperdure ijshotels overleefde. Het volgende avontuur op zijn lijstje is een kopje warme chocomelk gaan drinken in Machu Picchu en zijn favoriete vervoersmiddel is een kano

ANN JOLY

Pianiste & Actrice 

Ann geeft pianoles in de academie van Deinze en is er ook coördinator van projecten en feestelijkheden. Deze party queen maakt in de zomer graag het mooie weer in Noord-, Oost-, West- én Zuid-Frankrijk. Nu nog het Centraal Massief en haar bucketlist is helemaal afgevinkt. Ann rijdt het liefst met een tweespan tussen de wijngaarden.

Contact

0479 70 47 49

Email

operacaramba@mail.com